Ce inseamna off

 

Ce inseamna off

 

Ce inseamna off

 

Ce inseamna off. Ce înseamnă off

What is 10 times wagering requirement. Ce este cerința de rulaj de 10 ori?

Cerința de pariere de 10 ori este un termen pe care-l vei întâlni adesea pe site-urile de jocuri de noroc online. Aceasta se referă la suma de bani pe care trebuie să o pariezi de un anumit număr de ori înainte de a putea retrage orice câștiguri rezultate din acea sumă. Este adesea aplicată bonusurilor oferite de cazinouri și case de pariuri pentru a împiedica jucătorii să retragă imediat bonusul și să nu îl utilizeze în scopul pentru care a fost oferit.

Pentru a înțelege mai bine, să presupunem că ai primit un bonus de 100 de lei de la un cazinou online și acesta vine cu o cerință de pariere de 10 ori. Acest lucru înseamnă că trebuie să pariezi 1000 de lei înainte de a putea retrage orice câștiguri. Dacă ai câștigat deja sume de bani și ai ajuns la un total de 1500 de lei, dar cerința de pariere nu a fost îndeplinită încă, nu vei putea retrage niciun câștig până când nu vei paria încă 500 de lei.

Există diferite tipuri de cerințe de pariere, unele mai ridicate sau mai mici decât 10 ori. Este important să citești cu atenție termenii și condițiile bonusului înainte de a accepta oferta. De asemenea, este recomandat să verifici dacă există jocuri sau pariuri care sunt excluse din cerința de pariere, deoarece unele cazinouri pot restricționa anumite jocuri sau oferte pentru a-ți crește șansele de a îndeplini cerința.

Definiție. Ce inseamna off

“Off” este un cuvânt de origine engleză care are mai multe semnificații, dar în general se referă la o stare sau acțiune care implică încetarea sau oprirea unei activități sau a unui dispozitiv. De asemenea, poate avea sensul de a părăsi sau a ieși dintr-un loc sau situație.

Semnificații ale cuvântului “off”. What is 10 times wagering requirement

1. Oprire sau încetare. What is the biggest slot win world record

Una dintre cele mai comune semnificații ale cuvântului “off” este de a opri sau înceta o acțiune sau un dispozitiv. De exemplu, atunci când închidem un aparat electronic, putem spune că îl punem “off”. De asemenea, atunci când o persoană renunță la o activitate sau la un obicei, poate folosi termenul “off” pentru a descrie acțiunea.

2. Părăsirea unui loc sau a unei situații. Victoria in lumina reflectoarelor sezonul 2

Un alt sens al cuvântului “off” este acela de a părăsi sau a ieși dintr-un loc sau situație. De exemplu, dacă suntem într-o clădire și decidem să plecăm, putem spune că suntem “off”. De asemenea, dacă o persoană renunță sau se retrage dintr-o competiție sau dintr-un proiect, poate folosi termenul “off” pentru a descrie acțiunea.

Expresii și fraze comune cu “off”. Pc gaming 1500 lei

1. Off the record. Finala australian open 2023

Expresia “off the record” se referă la informații sau discuții care trebuie tratate ca fiind confidențiale și nu ar trebui să fie citate sau folosite în public. Aceasta indică faptul că persoana care furnizează informațiile nu dorește ca acestea să fie atribuite sau folosite în mod oficial.

2. Off the beaten path. Winbet aplicatie

Expresia “off the beaten path” se referă la locuri sau activități care sunt mai puțin cunoscute sau frecventate. Aceasta indică faptul că ceva este în afara traseului obișnuit sau popular și implică explorarea unor opțiuni neobișnuite sau mai puțin convenționale.

3. Take time off. Ce inseamna marja

Fraza “take time off” înseamnă a-și lua o perioadă de odihnă sau a se abține de la activitățile obișnuite. Aceasta se referă la momentul în care o persoană se detașează temporar de responsabilitățile și obligațiile sale și își acordă timp pentru relaxare și recreere.

Ce inseamna off

Puteți contribui prin adăugarea de referințe în vederea susținerii bibliografice a afirmațiilor pe care le conține. Online și offline (scrise și on-line, respectiv off-line) sunt stările de a fi conectat la, respectiv deconectat de la, o rețea sau un sistem de comunicare, de energie etc. Termenii care denumesc aceste stări sunt anglicisme : on = la, pe ș. Cum deschizi o firmă offshore — pași. Deschiderea unei firme offshore este un proces relativ rapid, dar care necesită multă documentare. Iată care sunt principalii pași pe care trebuie să-i urmezi. Alege jurisdicția, tipul de offshore și un nume pentru compania ta. Am scris acest articol din dorinta de a aduce mai multe informatii despre sistemele off-grid regasite in practica si denumite de multe ori sisteme electrice autonome, sau "sisteme insula", pe care multi beneficiari doresc sa le instaleze pentru a beneficia de energie verde. En on-off substantiv volume_up on-off volume_up pornire-oprire f exemple de folosire english romanian exemple contextuale de "on-off" în română aceste propoziții provin din surse externe și este posibil să nu fie corecte. La nu este responsabil de conținutul lor

What is 10 times wagering requirement

A wagering requirement will ‘restrict’ any winnings that you receive while using bonus funds. This means that if you win while using a bonus, before you can claim these winnings, you must ‘wager’ or bet a certain amount. Wagering is usually written as 10x, this means that you need to wager or bet 10 times the bonus amount only. The lower the wagering requirement is, the quicker you can cash out the balance. The differences between the rollover requirement can be really big at online casinos. Some for example only ask a 35 times wagering requirement on the bonus, while other may ask for a 50 times requirement for the deposit and bonus. Wager £10, get up to 300 free spins no wagering, no max win. Opt in, deposit and wager £10 on slot games within 10 days of registration. Get 100 free spins after each £10 deposit and wagering within 10 days of registration, up to 300 free spins. To be able to withdraw your bonus if you deposited £50 these are the requirements you’d need to meet: you are given a £50 bonus. A stipulation of 3x deposit + bonus amount wagering requirement is in the t&c’s. You will thus need to stake a total of £300 to release your bonus cash. If your playthrough or wagering requirement is 40 times (deposit plus bonus), you’ll have to make $20,000 in wagers to fulfill the rollover requirement on your first deposit. You’ll have to gamble for about 400 minutes (about 6 and 2/3 hours) to fulfill your obligation. You don’t have to do this all at once, though. Deposit + bonus + spin winnings. Let’s assume you claim an offer containing 50 spins and a £20 bonus by depositing £10. The promotion has a 25x d+b+w wagering requirement. After using the spins, you get another £10. In this situation, you must wager a total of £1000 prior to withdrawing the remaining winnings. Wagering requirements follow the same general formula. You will need to bet your initial bonus deposit and bonus amount a certain number of times. These amounts have to be wagered fully in order to qualify for a payout. So, if you: take a 100% match bonus offer up to $100. Then wager $200 20 times. A wagering requirement is a condition applied to a promotion that affects how a player is able to spend the winnings generated by that promotion. For example: • a $50 sign up token has a twenty times (20x) wagering requirement: therefore, wagering requirement = $50 x 20 =$1000 $50 token + $950 play-through of winnings = wagering requirement 2. For example, a $100 bonus with a 10x rollover indicates the bettor must place a total sum of wagers equal to $1,000 before they can initiate a withdrawal. Wagering requirements most often apply to deposit match bonuses, first bet refund offers, and other promos that issue site credit to gamblers

FAQ

Cum funcționează cerința de pariere de 10 ori?

Pentru a respecta cerința de pariere de 10 ori, trebuie să pariezi suma de bani primită ca bonus de 10 ori înainte de a putea retrage câștigurile realizate în urma pariurilor tale.

De ce trebuie să pariez de 10 ori suma bonusului?

Cerința de pariere de 10 ori este impusă de către agențiile de pariuri pentru a se asigura că jucătorii nu își pot retrage imediat suma bonusului. Prin cerința de pariere, jucătorii sunt încurajați să plaseze pariuri și să se implice în platforma de jocuri.

Pot câștiga bani reali jucând cu un bonus care are cerința de pariere de 10 ori?

Da, poți câștiga bani reali jucând cu un bonus care are cerința de pariere de 10 ori. Cu toate acestea, trebuie să respecteși cerința de pariere înainte de a putea retrage câștigurile tale.

Ce este cerința de pariere de 10 ori?

Cerința de pariere de 10 ori se referă la suma de bani pe care trebuie să o pariezi de 10 ori înainte de a putea retrage oricare câștiguri realizate din pariurile tale.

De ce trebuie să pariez de 10 ori suma primită ca bonus?

Parțial, este o măsură de siguranță pentru operatori, dar și o modalitate de a încuraja jucătorii să parieze mai mult și să se implice activ în jocurile de noroc oferite.

Concluzie. Cadouri pentru mecanici

“Off” este un cuvânt care are multiple semnificații, dar în general se referă la oprire sau încetare a unei acțiuni sau a unui dispozitiv, părăsirea unui loc sau a unei situații sau luarea unei pauze de la activitățile obișnuite. Este un termen folosit frecvent în limba engleză și este integrat în expresii și fraze comune.

Explicație și utilizare a termenului “off”. Fcsb play off conference league

Off este un cuvânt în limba engleză care se traduce în română ca “închis” sau “deconectat”. Termenul este adesea folosit pentru a indica faptul că un dispozitiv electronic sau o funcție a fost oprită sau este inactivă.

De exemplu, o lumină care este “off” înseamnă că aceasta nu este aprinsă, în timp ce un telefon mobil care este “off” înseamnă că acesta este oprit și nu poate fi utilizat pentru a efectua sau primi apeluri.

Termenul “off” poate fi folosit și pentru a indica că o persoană sau un obiect este într-o poziție sau stare de inactivitate sau absență. De exemplu, dacă cineva spune că este “off” pentru ziua respectivă, înseamnă că acea persoană este în concediu sau nu este disponibilă pentru a lucra în acea zi.

În plus, termenul “off” poate fi utilizat și în contextul listelor sau grupurilor pentru a indica cineva sau ceva care nu face parte dintr-o anumită categorie sau nu este inclus. De exemplu, o listă cu numele membrilor unei echipe de fotbal poate avea și o secțiune “off”, care arată jucătorii care nu fac parte din echipă sau care nu sunt disponibili pentru un anumit meci.

În concluzie, termenul “off” are mai multe sensuri și utilizări în limba engleză, dar în principal indică o stare de închidere, deconectare sau inactivitate a unui dispozitiv electronic, unei funcții sau unei persoane/obiecte.

 

Casino bonus register card, Polonia meciuri, https://www.aluverre-systems.com/2023/09/26/finlanda-keno-d-20-70-are-there-cameras-in-casino-bathrooms/

Translate »

Stay informed with what happening at MBEI. Subscribe for updates